De Week van de Opvoeding 2017

De Week van de Opvoeding 2017 vindt plaats van maandag 2 oktober tot en met zondag 8 oktober. Deze week draait om activiteiten waarbij ouders, opvoeders, kinderen, jongeren en professionals, zoals onze kindercoaches, met elkaar in contact komen.

Voor details hierover op de website van Week van de Opvoeding  << KLIK hieronder op een ACTIVITEIT >>

Zaterdag 7 oktober

 

Zondag 8 oktober

Hoe werkt de Week van de Opvoeding?

In deze week gaat het om het bewust worden en uitspreken van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap die veel ouders hebben. Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je?  In heel Nederland kun je workshops, webinars, lezingen of andere activiteiten bezoeken. Dit jaar is het thema ‘buiten de lijntjes’. Meer informatie kun je lezen op de website van www.weekvandeopvoeding.nl

Kind Stap Sprong is partner van De Week van de Opvoeding 2017

Tijdens deze week organiseert Kind Stap Sprong allerlei activiteiten voor ouders, opvoeders, kinderen en jongeren. De deelname aan deze activiteiten is voor iedereen gratis. Bovendien zijn wij extra zichtbaar op de Sociale Media en geven wij allerlei handigheidjes, tips en adviezen voor ouders, opvoeders en de kinderen. Wij zijn op dit moment druk bezig om activiteiten te organiseren. Houd deze pagina goed in de gaten om over onze activiteiten in de Week van de Opvoeding 2017 te lezen.

Maandag 2 oktober

Dinsdag 3 oktober

Woensdag 4 oktober

Donderdag 5 oktober

Vrijdag 6 oktober

Hulp en ondersteuning nodig?

Voor kortdurende hulp, ondersteuning en/ of om vaardigheden te leren kan een kind heel goed terecht bij een Kindercoach. Onze Kindercoaches hebben vele leuke, inspirerende werkvormen, spelletjes en methodieken. Jouw kind maakt hierdoor snel stappen en sprongen in zijn/ haar ontwikkeling.