Kind Stap Sprong is een jonge, moderne en bovenal ambitieuze organisatie. Wij pakken de zaken net iets anders aan en denken buiten de lijntjes. Onze coaches krijgen daarom veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid om hun kwaliteiten te laten zien, hun ambities waar te maken en hun passie te delen. Bij Kind Stap Sprong geloven wij dat elk gezin en kind gebaat is bij een goede kinder- en/of opvoedcoach.

Missie & Passie

Kind Stap Sprong wil de beste Kinder- en Opvoedcoach organisatie van Nederland worden. Ons hart gaat uit naar kinderen bij wie het groter worden niet vanzelf gaat. Onze kindercoaches bieden graag een begeleidende hand. Samen op pad gaan, op weg naar gelukkige kinderen. Samen talenten en kwaliteiten ontdekken en deze gebruiken om situaties positief te keren. Zodat kinderen zich vol vertrouwen en op hun eigen wijze positief verder kunnen ontwikkelen.

Organisatiestructuur

Kind Stap Sprong bestaat uit een groot netwerk van betrokken Kinder- en Opvoedcoaches.

Door deze organisatiestructuur is Kind Stap Sprong een flexibele en professionele organisatie.

Onze klanten krijgen hierdoor een uitstekende kwaliteit alsook scherpe tarieven.

De Kinder- en Opvoedcoaches

De Kinder- en Opvoedcoaches die werken voor Kind Stap Sprong zijn mannen en vrouwen, die zich reeds bewezen hebben als Kinder- en/of Opvoedcoach.

Zij hebben ruime werkervaring, zijn opgeleid voor hun vakgebied en bezitten certificering of registraties.