Kindercoach Natasja - Bussum

Kijk in de agenda van Kindercoach Natasja om een afspraak in te plannen !

Dit is Natasja

Nuchter, betrokken, invoelend, open, geduldig.

Over Natasja

Samen met mijn man, 3 kinderen, hond en kat woon ik in Bussum.

Ik heb een aantal jaren als lerares basisonderwijs voor de klas gestaan, maar daar miste ik de echte hulp voor het individuele kind. Er is veel meer uit een kind te halen als er tijd en aandacht aan het kind wordt gegeven. Helaas is die tijd er niet wanneer je voor de klas staat en dat frustreerde mij. Daarom ben ik de opleiding kindercoach gaan volgen en heb deze met veel plezier en succes afgerond bij Psychodynamica in Scherpenzeel.

Wanneer een kind een hulpvraag heeft waar het zelf niet uitkomt, kun je bij mij terecht. Samen kijken we op een rustige manier en in een veilige omgeving naar wat het kind nodig heeft. Dit doen we in ongeveer vijf sessies, dus geen langdurig traject, maar overzichtelijk en doelgericht.

We gaan samen op zoek naar de talenten en kwaliteiten van het kind zodat er weer grip op de situatie komt. Geen hulpvraag is gek!

Wat wil Natasja graag voor kinderen (en hun ouders) betekenen

Er zijn maar weinig kinderen die hun probleem duidelijk uitspreken. Zij houden het voor zich, of weten soms niet eens dat er een probleem is. Als ouder kan je echter wel merken dat er iets is met je kind. Het huilt meer, is teruggetrokken, snel boos, heeft minder eetlust, of wordt erg brutaal. Er zijn talloze veranderingen in het gedrag van je kind waardoor je als ouder voelt dat er iets niet goed zit, maar je krijgt het er niet uit bij je kind en kan er zelf ook de vinger niet op leggen.

Het kan dan fijn zijn voor een kind om met een kindercoach te praten. Soms zijn het net de juiste vragen die gesteld worden, of praat het makkelijker met iemand anders dan je ouders. Door de situatie met een kindercoach te bespreken en een gewenst doel te stellen kan een kind, samen met de coach, werken naar een situatie waarin het kind het vertrouwen in zichzelf krijgt. Het kind zit dan weer beter in zijn vel, wat ook voor de ouders fijn is.

Praktijkruimte Kindercoach Natasja - Poppetjes

Natasja’s aanpak

Wanneer ik door de ouders benaderd wordt, maken we een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Als ouder mag je zelf bepalen of je kind bij dit gesprek is of dat je liever zonder kind afspreekt. Tijdens dit gesprek kunnen we zien of er een klik is en of we verder willen gaan met elkaar. We bespreken de hulpvraag van de ouders en ik zal in dit gesprek uitleggen hoe ik werk.

Mochten we overeenkomen met elkaar verder te gaan dan ga ik het gesprek aan met het kind. De gesprekken met het kind zijn altijd zonder de ouders. Samen met het kind ga ik op zoek naar de hulpvraag van het kind. Dit kan een andere hulpvraag zijn dan waar de ouders aan denken, dus ik zal altijd open het gesprek in gaan en niet de hulpvraag van de ouders aan het kind vertellen. Zodra de hulpvraag duidelijk is gaat het kind een doel stellen; wat wil er na (ongeveer) 5 tot 7 sessies bereikt zijn? Na 3 sessies zal er een kort gesprek met de ouders zijn als hier behoefte aan is, liefst met het kind erbij, om te vertellen wat we doen en waar we aan werken.

Specialisaties

Opleidingen en Bijscholing

 • Kindercoachopleiding Psychodynamica Scherpenzeel
 • Pabo
 • Who Cares programma
 • Workshop familieopstellingen

Mijn motto

“Blijf jezelf, je bent uniek”

Gratis gesprek met Natasja

 1. Kijk naar de gekleurde vakjes in de agenda! Dit zijn de tijdstippen waarop Natasja beschikbaar is.
 2. Kijk welk tijdstip het beste past!
 3. Reserveer het tijdstip door onderstaand contactformulier van Natasja in te vullen!
 4. Op werkdagen stuurt Natasja binnen 24 uur een bevestiging.

Contact opnemen met Kindercoach Natasja

 • :
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie(s) Natasja

Bussum

 • Huizerweg
 • KPC de Bazelstraat