Kindercoach Myra

Kijk in de agenda van Kindercoach Myra om een afspraak in te plannen !

Dit is Myra

Betrokken, enthousiast, creatief, invoelend, daadkrachtig, integer en verbindend.

Over Myra

“Bij Myra heb je direct een goed gevoel. Ze komt heel zorgzaam, zacht en kundig over. In het contact met kinderen gaat zij liefdevol te werk en is zij in staat spelenderwijs het kind te laten ervaren hoe uniek en waardevol het is!”

Kinderen brengen geluk en plezier in mijn leven. Op de eerste plaats mijn eigen kinderen. Zij lieten mij kennismaken met de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Dit zorgt ervoor dat je als ouder het beste wil voor je kind onder alle omstandigheden. Tegelijkertijd maakt het je kwetsbaar en soms onzeker. Er is moed voor nodig om kwetsbaar te zijn en jezelf te laten zien zoals je bent. Dit is wat mijn kinderen me steeds weer laten zien in hun wijze spiegeltjes.

De kinderen die ik ontmoet als kindercoach brengen weer een heel andere dimensie in mijn leven. Met deze kinderen ga ik op reis, althans wanneer er vertrouwen en veiligheid is. Dan mag ik mee in hun ontdekkingstocht op zoek naar de antwoorden in henzelf. Hun puurheid, veerkracht en oneindige fantasie fascineren en inspireren mij. In mijn begeleiding maak ik dankbaar gebruik van deze eigen wijsheid om samen tot oplossingen te komen.

Het is mijn passie kinderen te laten groeien door ze in contact te brengen met hun eigen talenten. Ze aan te moedigen meer vertrouwen te hebben in hun kracht en kunnen in nauwe samenwerking met de belangrijkste mensen om hen heen.

Wat wil Myra graag voor kinderen (en hun ouders) betekenen

Elk kind beschikt over innerlijke kracht. Soms kan het lastig zijn om deze natuurlijke krachtbron te vinden en aan te spreken. Bijvoorbeeld als een dierbaar persoon is overleden, het op school niet lekker loopt of wanneer er sprake is van een ingrijpende gebeurtenis zoals een verhuizing of echtscheiding.

Ik ben er graag voor kinderen die het moeilijk hebben of vastlopen in hun ontwikkeling. Hun kwetsbaarheid heeft mijn speciale aandacht en ik help ze graag hun weg terug te vinden naar wie ze zijn waardoor hun innerlijke kracht opnieuw kan gaan stromen.

Ik bied kinderen een veilige plek waar ze zich gehoord, begrepen en gesteund voelen. Van daaruit werk ik aan hun zelfvertrouwen, zelfbeeld en weerbaarheid en leer ze beter om te gaan met emoties als angst, boosheid en verdriet.

Omdat de omgeving van grote invloed is op de ontwikkeling van je kind, word je als ouder intensief betrokken bij het groeiproces. Ik ondersteun in het doorvoeren van gewenste veranderingen en je kunt rekenen op nieuwe inzichten in het gedrag van je kind en handvatten bij het opvoeden. Daardoor ontstaat er ontspannen ouderschap en rust in het gezin en kun je weer genieten van en met elkaar.

Kindercoach Myra - Emotieballen

Myra’s aanpak

Elke situatie is anders en ieder mens is uniek. Mijn begeleiding is daarom altijd maatwerk. Met aandacht en zonder oordeel luister ik graag naar je verhaal. Ik kijk mee met jou en je kind om te zien waar knelpunten liggen en waar aan gewerkt mag worden.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we of kindercoaching geschikt is voor je kind en of er een ‘klik’ is, wederzijds vertrouwen is immers het vertrekpunt van elk coachingstraject. Indien op basis van het kennismakingsgesprek besloten wordt door te gaan, volgen 5 of meer coachingssesies individueel met je kind in mijn gezellige speelkamer. Tijdens deze sessies vind ik het belangrijk dat je kind zich fijn en veilig voelt bij mij. Op die manier werken we aan een vertrouwensband die helpt om samen tot ontdekkingen en oplossingen te komen.

Middels kindercoaching sluit ik vooral aan bij wat kinderen vertellen over hun innerlijke wereld zonder woorden. Je kind mag volledig zichzelf zijn waardoor (onbewuste) gedachten, gevoelens en gedragingen zichtbaar worden. Ik help je kind te veranderen wat belemmert en te versterken wat stimuleert om gewenste doelen te bereiken. De begeleiding stem ik af op de leeftijd, belevingswereld en interesses van je kind. Door gesprekjes, rollenspel, ontspanningsoefeningen, visualisaties, muziek en verhalen of door creatieve werkvormen zoals tekenen, schilderen, knutselen en kleien.

Na elke sessie kun je als ouder de laatste 5 minuten aansluiten. Je kind kan laten zien of vertellen wat het heeft ontdekt of gemaakt. Zo blijf je als ouder betrokken en eventuele opdrachtjes kunnen thuis worden opgepakt. De voortgang en het resultaat van de coaching zijn afhankelijk van de problematiek, de inzet en ontwikkeling van je kind en jouw betrokkenheid als ouder.

Eventueel kan er een tussentijdse evaluatie worden ingepland als daar behoefte aan is of benodigd voor het succes van het coachingstraject. Als de coaching is afgerond evalueren we het gehele traject en worden het groeiproces van je kind en het resultaat besproken. Indien gewenst ontvang je een schriftelijk verslag en een follow-up moment na een paar maanden behoort ook tot de mogelijkheden.

Myra is fantastisch. Onze oudste zoon is zo gegroeid met haar hulp en ondersteuning. Spelenderwijs helpt ze de kinderen zich zelf te ontdekken. Een topper. Ik zou graag zelf vroeger een “Myra” gehad hebben.

Moeder over haar zoon (9)

Specialisaties

Mijn motto

Je mag jezelf zijn zodat je kunt stralen vanuit je hart!

Het is leuk kindercoaching bij Myra! Ik wilde meer zelfvertrouwen krijgen en voor mezelf opkomen. Ik heb geleerd dat ik van iets negatiefs iets positiefs kan maken. De spelletjes die me hielpen en het knutselen vond ik het leukst. Ik vond het fijn dat ik alles kwijt kon bij Myra. En het heeft heel erg geholpen.

Meisje van 10 jaar

Onze dochter vond het elke keer weer fijn om bij je te komen. Het was dan even een uurtje haar wereld. Ze kwam altijd vrolijk en vol plannen bij je vandaan. Inspirerend!

Moeder over haar dochter (7)

Gratis gesprek met Myra

  1. Kijk naar de gekleurde vakjes in de agenda! Dit zijn de tijdstippen waarop Myra beschikbaar is.
  2. Kijk welk tijdstip het beste past!
  3. Reserveer het tijdstip door onderstaand contactformulier van Myra in te vullen of zelf een e-mail naar Myra te sturen!
  4. Op werkdagen stuurt Myra binnen 24 uur een bevestiging.

Contact opnemen met Kindercoach Myra

Voornaam + Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Welke datum wil je reserveren? (bijv: 15-01-2018)

Welke tijdstip wil je reserveren? (bijv: 15.00u)

Bericht aan Kindercoach Myra

Stuur een e-mail naar Kindercoach Myra

myra@kindstapsprong.nl

Locatie(s) Myra

Elst
Kostverloren