Kindercoach Monique

Kijk in de agenda van Monique om een afspraak in te plannen !

Dit is Monique

Enthousiast, rustgevend, hartelijk, geïnteresseerd, humoristisch, creatief, doortastend, motiverend, empathisch verbindend en analytisch.

Over Monique

Ik ben een enthousiaste, doortastende, energieke rustgevende, veerkrachtige, verbindende en empathische, goed luisterende, motiverende coach die oprecht geïnteresseerd is naar de (verborgen) talenten en drijfveren van kinderen en (jong)volwassenen. Ik zet professioneel  graag mijn kwaliteiten en creativiteit in om kinderen en hun ouders in hun kracht te zetten en te leren houden.

Wat wil Monique graag voor kinderen (en hun ouders) betekenen

Een oase en zee van rust of juist uitdaging zijn, die spiegelend en motiverend op creatieve, warme maar bovenal op respectvolle wijze ter ondersteuning een stukje oploopt met ouder(s) en hun kind(eren). Zo kunnen kinderen zich ontwikkelen, op hun eigen manier, in hun eigen tempo en in samenspel met de coach en de hulpvraag. Om zo hun onzekerheden, verborgen talenten en drijfveren samen te ontdekken en durven inzetten.

Ik bied je graag een plek waar je tot rust mag komen, mag leren, oefenen, creëren, ontwikkelen, ontdekken en groeien!

Monique’s aanpak

Mijn aanpak is altijd op maat en uniek, gezien elk kind uniek is! Aan de hand van het intake-formulier en intakegesprek wordt er met elkaar gekeken wat de hulpvraag is en wat de verwachtingen over en weer zijn en het allerbelangrijkste dat er een vorm van vertrouwen/klik is.

Vanuit een (groeiend) vertrouwen kan er aan de hand van de hulpvraag en interesses door mij optimale voorwaarden en omstandigheden geschapen worden die passend kunnen zijn om aan de slag te gaan. Dit kan op creatieve wijze in mijn eigen praktijkruimte, maar ook buiten in het nabij gelegen Park Randenbroek de elementen proeven en de natuur in.

Specialisaties

  • Angst en onzekerheid
  • Grensoverschrijdend gedrag
  • Verborgen talenten/ krachten ontdekken en behouden

Mijn motto

“Ik heb het nog nooit gedaan , dus ik denk wel dat ik het kan”

Gratis gesprek met Monique

  1. Kijk naar de gekleurde vakjes in de agenda! Dit zijn de tijdstippen waarop Monique beschikbaar is.
  2. Kijk welk tijdstip het beste past!
  3. Reserveer het tijdstip door onderstaand contactformulier van Monique in te vullen of zelf een email naar Monique te sturen!
  4. Op werkdagen stuurt Monique binnen 24 uur een bevestiging.

Contact opnemen met Kindercoach Monique

  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie(s) Monique

Amersfoort
Frederik van Blankenheymstraat