Kindercoaching in Woerden

Kindercoach Woerden – Hieronder zie je onze kindercoaches voor kinderen in Woerden. Klik op de knop “Lees Meer” onder een kindercoach als je meer wilt weten over de betreffende kindercoach. Plan daarna direct een GRATIS kennismakingsgesprek in.

Kindercoach Carolien

Kindercoach Woerden - Kindercoach Carolien
Over Carolien

Open, rustig, lief, luisterend oor, geduldig, gezellig, eerlijk.

Gratis gesprek met een kindercoach

Kijk naar de gekleurde vakjes in de agenda! Dit zijn de tijdstippen waarop de kindercoaches in Woerden beschikbaar zijn voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Locaties Kindercoach Woerden

Kindercoach Carolien

  • Leliestraat, Woerden
Kindercoach Woerden
5 - 1 stem(men)

Dit zeggen ouders over kindercoaching van Kind Stap Sprong

De kindercoach heeft onze zoon van 5 jaar echt goed kunnen helpen om zijn emoties beter te beheersen en verbaal uit te drukken.

Moeder van zoon (5 jaar)

De kindercoach heeft supergoed geholpen en voelde onze dochter goed aan. We zijn zo blij dat ze bij Kind Stap Sprong is geweest!

Judith

De kindercoach heeft onze zoon erg geholpen om meer inzicht in zichzelf te krijgen. Ze is betrokken en luistert zonder oordeel. Ze heeft hem laten inzien dat hij mag zijn wie hij is. Dit heeft hem erg goed gedaan en hij heeft nu veel meer rust.
Wij zijn blij dat we het traject bij Kind Stap Sprong gestart zijn.

Sylvia

De kindercoach kon zich geweldig goed verplaatsen in mijn kind, denkt positief mee en kwam met goede tips en duidelijke adviezen.

Jasper

De kindercoach is erg prettig is in het contact, vooraf en tijdens de coaching. Wij denken dat alle kinderen veel aan haar kunnen hebben.

Ouders van meisje (10 jaar)

Onze dochter heeft zo’n ontwikkelingsfase doorgemaakt dankzij de kindercoach, staat veel sterker in haar schoenen en piekert niet meer.

Monique