Kindercoaching in Amsterdam

Kindercoach Amsterdam – Hieronder zie je onze kindercoaches voor kinderen in Amsterdam. Klik op de knop “Lees Meer” onder een kindercoach als je meer wilt weten over de betreffende kindercoach. Plan daarna direct een GRATIS kennismakingsgesprek in.

Kindercoach Ruby

Kindercoach Amsterdam - Kindercoach Ruby
Over Ruby

Empathisch, open, lief, betrokken, enthousiast, humoristisch en kan goed luisteren.

Kindercoach Ellen

Kindercoach Amsterdam - Kindercoach Ellen
Over Ellen

Vrolijk, open, eerlijk, nieuwsgierig, ondernemend en begripvol.

Gratis gesprek met een kindercoach

Kijk naar de gekleurde vakjes in de agenda! Dit zijn de tijdstippen waarop de kindercoaches in Amsterdam beschikbaar zijn voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Locaties Kindercoach Amsterdam

Kindercoach Ellen
Ferdinand Bolstraat (De Pijp), Amsterdam Zuid

Kindercoach Ruby
Van Eeghenlaan, Amsterdam Oud Zuid

Ternatestraat (Indische Buurt), Amsterdam Oost

 

Kindercoach Amsterdam
4.5 - 13 stem(men)

Dit zeggen ouders over kindercoaching van Kind Stap Sprong

De kindercoach heeft onze zoon van 5 jaar echt goed kunnen helpen om zijn emoties beter te beheersen en verbaal uit te drukken.

Moeder van zoon (5 jaar)

De kindercoach heeft supergoed geholpen en voelde onze dochter goed aan. We zijn zo blij dat ze bij Kind Stap Sprong is geweest!

Judith

De kindercoach heeft onze zoon erg geholpen om meer inzicht in zichzelf te krijgen. Ze is betrokken en luistert zonder oordeel. Ze heeft hem laten inzien dat hij mag zijn wie hij is. Dit heeft hem erg goed gedaan en hij heeft nu veel meer rust.
Wij zijn blij dat we het traject bij Kind Stap Sprong gestart zijn.

Sylvia

De kindercoach kon zich geweldig goed verplaatsen in mijn kind, denkt positief mee en kwam met goede tips en duidelijke adviezen.

Jasper

De kindercoach is erg prettig is in het contact, vooraf en tijdens de coaching. Wij denken dat alle kinderen veel aan haar kunnen hebben.

Ouders van meisje (10 jaar)

Onze dochter heeft zo’n ontwikkelingsfase doorgemaakt dankzij de kindercoach, staat veel sterker in haar schoenen en piekert niet meer.

Monique